КРОТ ПРО
|
|
Блукач | Дата: Суббота, 07.11.2020, 20:07 | Сообщение # 1846 |
Генерал-майор
Статус: Offline
| Цитата Opps ( ) Ви надто переймаєтесь хейтом ... і за ці роки так звикли у всіх бачити "вражин" Та що їх бачити коли вони ллють лайно заради потіхи власного егоїзму. Я пройшов дорогою проб та помилок копаючи багатьма саморобними приладами а купував їх тому що вірив тим хитрунам піарщикам, а коли виникали проблеми і у мене виникали запитання а чого воно не працює так як ви рекламуєте, то з мене завжди ліпили дурня неумілого. Тому перебираючи теми де не було такого потужного піару я і знайшов крота, коли прочитав що хейтери на автора крота вилили купу бруду та виставили його роботу на сміх, я зрозумів що це не дарма і прилад конкурентний. Якщо прилад так собі то конкуренти та їх найняті собаки не гавкають, вони завжди кусають те що варте уваги.
|
|
| |
mongol791 | Дата: Суббота, 07.11.2020, 20:23 | Сообщение # 1847 |
Генерал-полковник
| Цитата Блукач ( ) тому що вірив тим хитрунам піарщикам, Я так на Вайтс идх повелся и сразу 5 штук спаял. Прибор не плохой конечно.... Но у дядьки в спортивных обтянутых штанах на видео показатели получались в 2 раза больше чем реально. Думаю что многие видили это ))) но зато теперь есть пару вайисов в загашнике))
|
|
| |
Opps | Дата: Суббота, 07.11.2020, 21:33 | Сообщение # 1848 |
Подполковник
| Цитата Andrew ( ) Это вы про кого? про форум ...
Добавлено (07.11.2020, 22:32) --------------------------------------------- mongol791
Цитата Я так на Вайтс идх повелся и сразу 5 штук спаял. Да це по "взрослому" ... та ж історія про Фортуну в мене - глбина бл... , дисплей бл... . Вибирав Фортуна/Квазар/Крот - Крот відпав бо я не поняв що за 6 значний буквенно-цифровий код G3S6F2 ... Квазар відпав бо ВДІ не було в нього ще ... Фортуна чоткий дисплей , велике ВДІ ... і САААМИЙ глибокий прибор - не попередили що головне на тих настройках не махати прибором сильно :). Потім з "відбраковки" запасних частин для Фортуни зібрав Квазара :). Фортуну недавно продав (не ходив я з нею) - а вже привик мати 2 прибора ... ДесАлекс порадив зібрати Крота - почитав і поняв "Хорошие сапоги - надо брать!"
Сообщение отредактировал Opps - Суббота, 07.11.2020, 22:36 |
|
| |
Opps | Дата: Среда, 11.11.2020, 22:40 | Сообщение # 1849 |
Подполковник
| Плата зібрана , звук старта є . Тепер її в "душ" (ультразвуковий) , поки чекаю дисплей і qn8027 ... оформив майбутній "фейс" прибора - хочеться не такий як у всіх :
|
|
| |
Opps | Дата: Среда, 11.11.2020, 23:39 | Сообщение # 1850 |
Подполковник
| Тут мене Зеніт натолкнув на думку ... в принципі я не дизайнер ні разу , робив для себе , але якщо комусь підійде користуйтесь (2 морди на одному листі 10х15 друк в маштабі 100%):
Сообщение отредактировал Opps - Среда, 11.11.2020, 23:41 |
|
| |
Ar_s | Дата: Четверг, 12.11.2020, 17:50 | Сообщение # 1851 |
Полковник
| Opps, пробу треба було вищу ставити.Не менше 750
|
|
| |
Opps | Дата: Четверг, 12.11.2020, 23:24 | Сообщение # 1852 |
Подполковник
| Цитата Ar_s ( ) пробу треба було вищу ставити.Не менше 750 Хотів 999 ставити , але таку пробу самородки не тримають ... потяне на 750 пробу , зробим "перечекан" - це буде приємна частина роботи для мого прибора і 585 це поки що аванс .Добавлено (14.11.2020, 15:39) --------------------------------------------- Ура , приїхав дисплей і FM мікросхеми ... дисплей стартанув без проблем , номінали по авторській схемі - контраст і яскравість в нормі і регулюється. QN8027 - перша не стартанула і грілась трохи , друга спроба і ФМ "заспівав" . Добре що 10шт замовив .
Зацінив процесс заміни QN8027 - , класний квест для пошановувачів DIP варіантів .
====Не очікувані сюрпризи===== 1. Виявляється фільтр в меню і оперативний це 2 різних фільтра ... ?? Назви однакові - функціонал різний , не звично. 2. Годинник на робочому екрані це не годинник - це МОТОЧАСИ !!! ??? Цікавий функціонал ... можливо краще ніж годинник. 3. Баланс на невідмитій платі 8мв на столі в кімнаті без виведених розємів , при високих значеннях Power5-7. Добавлено (14.11.2020, 15:51) --------------------------------------------- Лобавлю - "повторяємість" блока Крот ПРО краще Фортун . Трошки тяжче збирати ніж Квазар/Фортуна , лише тому що в 2 рази компактніший Крот ПРО. Але стартанув без бубнів ... всі СМД конденсатори NP0 (крім 1-10мФ) , всі резистори 1% (крім пару штук в Тх здається) . Всі компоненти крім мікросхем провіряв на відповідність номіналу тестером /esr metrom і вибирав макс. відповідність по схемі (як і всі інші прибори які збирав). Чи "тихий" чи "шумний" вийшов поки що не поняв як визначити. G3/S8/F3 на столі тихий якщо в меню фільтр теж поставити Ф3-Ф4.
Сообщение отредактировал Opps - Четверг, 12.11.2020, 23:25 |
|
| |
vandr | Дата: Суббота, 14.11.2020, 16:28 | Сообщение # 1853 |
Подполковник
| G3/S8/F3 на столі тихий якщо в меню фільтр теж поставити Ф3-Ф4. это с катушкой? если да,размер какой? сравнить хочу.
|
|
| |
Opps | Дата: Суббота, 14.11.2020, 17:09 | Сообщение # 1854 |
Подполковник
| Цитата vandr ( ) это с катушкой? если да,размер какой? сравнить хочу. Ні катушку ще буду робити , це гола плата з включеним ФМ , дисплеем з середньою яскравістью і живлення 3,6в (точний замір - в меню поправив 0,1в ... округляв до меншого). Від Квазара не бачу змісту до Крота чіпляти датчик - в них "ідеологія" різна.
"столи" у всіх різні ... в мене ЖСМ вишка по прямій 600-700м , 1 комп , 4-5 вай фаїв в кімнаті . Ще би 10кВ ЛЕП - і було би щастя %).
П.С. Так розумію Фільтр в меню - це імпульсний фільтр , а фільтр на головному екрані - це фільтр "грунту" ? Здається Sens теж до фільтрів віднести можна.
Підсумую по "прямій залежності" (поправте якщо помиляюсь): "Чуйка" : Power+Gain "Фільтри": Фільтр (меню) + Sens + Фільтр (гол.екр.) Розумію що вони друг на дружку впливають і залежать ... саму структуру зрозуміти хочу.
Сообщение отредактировал Opps - Суббота, 14.11.2020, 17:35 |
|
| |
Andrew | Дата: Суббота, 14.11.2020, 18:03 | Сообщение # 1855 |
Генералиссимус
| В меню настроек фильтр низкой частоты, он ВЧ помехи как внутренние так и внешние гасит, ставить 6-8. Фильтр в основном меню - высокой частоты, он гасит влияния неоднородностей грунта, чем сложнее грунт тем выше номер фильтра. S это чувствительность - велична обратная порогу. Gain - Усиление в приемном тракте , чем оно ниже тем стабильнее работа прибора и шире динамический диапазон. Считаю , максимальные настройки G3 S8 F1. Если прибор и катушка собраны правильно и нет помех - прибор молчит! Ток рекомендую 70-100 мА ..
|
|
| |
Opps | Дата: Суббота, 14.11.2020, 18:49 | Сообщение # 1856 |
Подполковник
| Цитата Andrew ( ) В меню настроек фильтр низкой частоты... Зрозуміло - дякую.
|
|
| |
Andrew | Дата: Понедельник, 16.11.2020, 17:37 | Сообщение # 1857 |
Генералиссимус
|
|
|
| |
panajfly | Дата: Понедельник, 16.11.2020, 18:23 | Сообщение # 1858 |
Сержант
| Немного фотошопа. Если бы так было на экране , то работы по "большому экрану" теряют смысл. Интересно , возможно ли это сделать?
|
|
| |
Блукач | Дата: Понедельник, 16.11.2020, 19:07 | Сообщение # 1859 |
Генерал-майор
| Цитата panajfly ( ) Если бы так было на экране Цитата соглашусь)) столбики синографа помелче но повыше будут видны а вди слева тем более. Можно букву R тоже вверху разместить а синограф маскимально приблизить к числам вди то есть еще синограф есть куда влево растянуть. Круто однако.
Сообщение отредактировал Блукач - Понедельник, 16.11.2020, 19:08 |
|
| |
Andrew | Дата: Понедельник, 16.11.2020, 20:57 | Сообщение # 1860 |
Генералиссимус
| Вот собрал.
|
|
| |