Находки мд "КРОТ - ПРО".
|
|
mongol791 | Дата: Четверг, 01.10.2020, 07:28 | Сообщение # 106 |
Генерал-полковник
Статус: Offline
| Цитата Ar_s ( ) Днем так вышло Днем хорошо вышло!!! Поздравляю!!
|
|
| |
mongol791 | Дата: Четверг, 01.10.2020, 13:20 | Сообщение # 107 |
Генерал-полковник
| Фото только что с леса )) ребяты прислали...
|
|
| |
kolay121977 | Дата: Суббота, 03.10.2020, 21:09 | Сообщение # 108 |
Рядовой
| Здравствуйте..всем...вот мой первый наконечник...крот про ... Шикарен...
|
|
| |
Andrew | Дата: Суббота, 03.10.2020, 21:28 | Сообщение # 109 |
Генералиссимус
| kolay121977, Фото Нужно научиться вставлять ..
|
|
| |
vitalikshkamarda | Дата: Вторник, 06.10.2020, 10:58 | Сообщение # 110 |
Рядовой
| Всім привіт! В неділю бомбили одне поле, на ньому тільки ліниві ще не були...сигналів дуже мало....Нас було 8 чоловік, прибори: Ася з Нел Торнадо, мій Крот Про, Нокта Анфібіо Мульті, Макро Мульті Крузер, два Сімплекса і два Квазара. Так от, на всю банду взяли три динарика, відзначились Ася, Сімплекс ну і звісно мій Кротик Вкотре тішусь якості і цепкості даного прибора! Якщо сигнал під катухою є - ти його не пропустиш! Мої напарники на цьому виїзді вперше побачили Крота, до цього, коли я з ними розмовляв по телефону чи переписувався, вони скептично відносились до даного апарата, але коли побачили вживу, дуже здивувались розміру блока і вазі прибора вцілому Потім хлопці захотіли перевірити стабільність Крота...почали махати прибором в повітрі, терти по траві і лупцювати постерні, а пробор жодного ложняку не видав Короче, мої друзі були дуже приємно вражені Дякую ще раз Андрію за прибор :-) Здоров'я та успіхів Вам! P.S.: Фото з двох останніх виходів нижче. P.P.S.: З Кротом ще жодного разу без знахідок додому не повертався
|
|
| |
Ar_s | Дата: Вторник, 06.10.2020, 19:30 | Сообщение # 111 |
Полковник
| Прилад без сумніву хороший! Мені з другого виходу аурум напікав! Але я Крота друзям-копарям не розхвалюю та раджу лише заводські прилади. Саморобний багато не зрозумілих налаштувань і т.п. І в роботі не показую. Трохи зробив порівняльних тестів з Деусом і все. Нехай заводськими шукають.Нема чого на Крота зазіхати.
|
|
| |
Блукач | Дата: Вторник, 06.10.2020, 20:24 | Сообщение # 112 |
Генерал-майор
| Цитата Ar_s ( ) Нема чого на Крота зазіхати. Ну якби так автор думав то копали би Ви заводським а нас тут бы не було, зробив би собі сам крота та збирав би ним злато.
|
|
| |
mongol791 | Дата: Вторник, 06.10.2020, 20:57 | Сообщение # 113 |
Генерал-полковник
| Цитата Блукач ( ) Ну якби так автор думав то копали би Ви заводським ну в этом плане то Вы правы... автор для всех же в открытом доступе предоставил прибор.... Не ну не спорю есть такие люди которым я тоже ни в коем случае не посоветую Крота. У одного знакомого например чуйка и везение такое что ему щуп дай то с поля всеровно больше вынесет чем кто с прибором)) а дай такому Крота!!!! То все!! Капець по находках.... и все места жырные знает...
Добавлено (06.10.2020, 23:11) --------------------------------------------- vitalikshkamarda, не плохо накопали! Может при случае получится у Вас небольшой тестик в грунте заснять с этими симплексами и тд. Очень было бы интересно... одну из целей возмите 10коп ссср, что бы можно было увидеть как те приборы с ней справятся.
|
|
| |
|
Andrew | Дата: Суббота, 10.10.2020, 09:16 | Сообщение # 115 |
Генералиссимус
| шукач, Что за монета справа?
|
|
| |
шукач | Дата: Суббота, 10.10.2020, 10:49 | Сообщение # 116 |
Генерал-майор
| Я прикріпив там силку нижче Продублюю її... https://bosporan-kingdom.com/279-4022/1.html
|
|
| |
fedya_valki | Дата: Суббота, 10.10.2020, 17:21 | Сообщение # 117 |
Генералиссимус
| Цитата шукач ( ) Посівна закінчилась,я знов в строю А кукурузу и подсолнух кто убирать будет??? А сахарный буряк??? Цитата шукач ( ) Продублюю її... Хороша монетка! . Серебро?
Сообщение отредактировал fedya_valki - Суббота, 10.10.2020, 17:29 |
|
| |
Andrew | Дата: Суббота, 10.10.2020, 17:50 | Сообщение # 118 |
Генералиссимус
| шукач, Мои поздравления! У вас результаты все лучше и лучше. Не жалейте времени на копы. Такими темпами вы обгоните Януковича..)
ПС Что за колечко и что за предмет похожий на маленькие нунчаки ?
|
|
| |
fedya_valki | Дата: Суббота, 10.10.2020, 20:24 | Сообщение # 119 |
Генералиссимус
| Цитата Andrew ( ) что за предмет похожий на маленькие нунчаки ? Нунчаки полевых мышей и кротов
|
|
| |
шукач | Дата: Воскресенье, 18.10.2020, 09:31 | Сообщение # 120 |
Генерал-майор
| Привіт!
Пару моїх фоток з копу...
|
|
| |